ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - [11.04.2024]

Wednesday 03 Απριλίου 2024
Εκδήλωση: Επαγγελματικές προοπτικές διδασκαλίας στην Αυστρία για θεολόγους εκπαιδευτικούς από την Ελλάδα - [11.04.2024]

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Παιδαγωγικό Εργαστήριο Θρησκευτικής Εκπαίδευσης του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.), σε συνεργασία με την Ορθόδοξη Σχολική Υπηρεσία της Ιεράς Μητροπόλεως Αυστρίας, Εξαρχίας Ουγγαρίας και Μεσευρώπης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα:

"Το ορθόδοξο μάθημα θρησκευτικών στη δυτική Αυστρία και επαγγελματικές προοπτικές της διδασκαλίας του
στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για θεολόγους εκπαιδευτικούς από την Ελλάδα"

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024, στις 17:30 το απόγευμα στην Αίθουσα Οπτικοακουστικής Διδασκαλίας της Θεολογικής Σχολής, Πανεπιστημιούπολη, Άνω Ιλίσια, και απευθύνεται σε εν ενεργεία φοιτητές/τριες αλλά και σε αποφοίτους της Θεολογικής Σχολής.

Θα παρουσιαστούν ζητήματα σχετικά με τις δυνατότητες εργασίας στην εκπαίδευση της Αυστρίας, τις προϋποθέσεις, τις προοπτικές, τις απολαβές, καθώς επίσης και την καθημερινότητα του/της θεολόγου εκπαιδευτικού που θα αποφασίσει να κάνει αυτό το επαγγελματικό βήμα.

Ομιλητές:

- Μητροπολίτης Αυστρίας κ. Αρσένιος (Καρδαμάκης), Έξαρχος Ουγγαρίας και Μεσευρώπης, κ. Αρσένιος (Καρδαμάκης), Δ/ντής της Ορθόδοξης Σχολικής Υπηρεσίας της Δυτικής Αυστρία

- κ. Πασχάλης Αρχιμανδρίτης, υπεύθυνος επιθεωρητής για την οργάνωση του μαθήματος των Ορθόδοξων Θρησκευτικών στην Αυστρία.

Προλογίζει ο κ. Μάριος Κουκουνάρας-Λιάγκης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Θεολογίας Ε.Κ.Π.Α.

- Αφίσα

Πληροφορίες: https://pedlab.gr/